bg1
bg2

Studiemedarbejder

Hvorfor ikke kombinere studiet med et deltidsjob i verdens bedste team? Et studiejob hos os kan samtidig være det perfekte springbræt til en ambitiøs karriere.

Som studerende har H&M masser at tilbyde dig! Et studiejob hos os er den perfekte chance for at lære hinanden at kende, og tit fører jobbet til et fuldtidsjob eller et uddannelsesforløb, hvis du har passionen og brænder for at udleve vores værdier! Klik videre her på siden, hvis du er nysgerrig efter, hvad et studiejob hos os kan føre til…

KOMPETENCER

Vi kører altid i højeste gear, og vores fantastiske studiemedarbejdere elsker at løbe stærkt. De imødekommer, vejleder og hjælper vores kunder til en inspirerende shoppingoplevelse – uanset om det er i prøverummet, på salgsarealet eller ved kassen. De har armene fulde af nye modevarer men er alligevel altid er klar til kunden.

Dét kræver positiv energi og en ”can do”-attitude! Smiler du til kunden, selv når du har mange opgaver at løse, inden din vagt er slut? Og brænder du får at være en vigtig del af vores team, selvom du måske ikke ser dine kollegaer hver dag?

Studiemedarbejder
Studiemedarbejder

Kathrine

STUDIEMEDARBEJDER

H&M Kolding

"Jeg går i gymnasiet, og det her er et superfedt studiejob at have ved siden af. Det er mit ansvar at løse forskellige opgaver, lige fra at rette varer af til at tømme prøverum. Specielt det at være der for kunderne, når de har brug for hjælp, er én af mine vigtigste opgaver. Her er altid noget at lave, og jeg løber gerne ekstra hurtigt for at nå det hele, og så elsker jeg at møde så mange forskellige kunder. Man skal virkelig samarbejde i teamet for at få hverdagen til at fungere!"

VEJEN HERTIL

Rollen som studiemedarbejder er et helt naturligt første skridt ind i H&M’s verden, hvor vi tror på mennesker, og hvor teamwork er nøglen til succes. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og en åben kultur, hvor din indsats betyder noget.

Lyder det som noget for dig? Hold øje med ledige job og vis os din interesse med en motiveret ansøgning, der beskriver din personlighed, og hvorfor du drømmer om at blive en del af vores team!